likeakamel

Seriöst äre så viktigt med rubrik?

Kategori: Allmänt

Tjaaaaa alla som faktiskt läser den här bloggen, sorry att vi har varit lika duktiga på att uppdatera som en kille utan händer är på att ge avrunkningar. Men ni har liksom inte gjort er värda vår uppmärksamhet, skoja såklart, ni är förmodligen snygga och snygghet ger jämt uppmärksamhet. och det där var inget skämt...det är så de är, haha.
Sen satt jag och tänkte på en sak här om dagen, varför i alla flygande kamelers namn döper man sin unge till Dick? Vad taskigt, för för eller senare kommer ju nån liten snor unga fatta att det betyder kuk på engelska och ah hur kul äre att bli kallad för kukskalle egentligen? det namnet är bara gjort för att man ska bli mobbad genom högstadiett. Fast endå rätt schysst att gå fram till nån dra sitt huvud mot nån axel och säga "känn dig ollad din gris slickande röv feja"
Ah det var allt från mig, en än gång förlåt för dålig uppdatering, ska faktiskt ta mig i påsen och sätta igång på riktigt nu. Juste snart komemr vi börja lägga upp bilder oxå, men eftersom vi inte är rika brudar som har system kameror lr turbo bra iphones så äre svårt att ta 500 bilder på sig själv och lägga upp så att killarna har nåt att dräggla över.

Trött som en sömnig chiuaua.

Kategori: Allmänt

Tja sitter här i fantomenkalsongerna och funderar på att gå och lägga mig, seriöst tar på krafterna att gå på mental sjukhuset dom kallar stenhamre. Dom där zebra uppfödarna har ju alzheimers hela bunten. Men imorn är det fredag (gotta get down on friday!!!) då ska jag ha en jätte kul plugg kväll med alla mina låtsas vänner, ska nog ha låtsas te-party... nerå skoja jag har faktiskt en HEL vän. Blir nog att bara chilla och dricka kaffe (svart ofc) hela kvällen.
Men nu ska jag skita på er sen gå o lägga mig, puss puss alla mina gräs rökare vi hörs när jag känner att ni förtjänat min respekt igen.
PS. Visst blev nya designen snygg! hade inte kunnat gjort det bättre själv, så tack så jätte mycket du as grymma snybbe som gjorde den.

Helt jävla bortkommen

Kategori: Allmänt

Har provat på det där "designa" bloggen, man kanske inte kan kalla det för designa men.. jag har iaf (försökt)
ändrat lite små saker.
Tänkte att det inte kunde vara så förbannat svårt, men KAMEL!, Jag fattar ju fan ingeting det är ju fan bara massa siffor och onödigt skit!
Och för att kunna förklara så bra som möjligt för att ni läsare ska fatta (känndes ganska kul att få skriva läsare^^) hur jag kännde mig så.
jag kännde mig som en tysk isbjörn i Bangladesh, alltså helt jävla bortkommen.

Och inte fan blev det lättare när man råkade radera alla dom dära siffrorna, men kom på att man kunde trycka på "Ångra" ^^.


Men ni idioter skiter väl i hur jag känner och tycker, eller?

Kamel Lover 4ever <3

Kaffe.

Kategori: Allmänt

Har slutat tidigt så nu sitter vi hemma och dricker kaffe, o jag gillar mitt kaffe som jag gillar mina brudar, svart och mäktigt.

Slööööööö.

Kategori: Allmänt

Tja kom nyss hem från världens bästa källarlokal där jag gymmar. Så nu är jag slapp som en nyavsugen kuk. ska snart dra och duscha för vill inte lukta som en hemlös tvättbjörn, men tror jag skiter i er nu och går o gör det.
Ikv så blir kaffe party med mina boys. ska bli skönt, var ett tag sen man hade ett sånt, kanske blir nån match på NHL 2004 (världens bästa spel). aja chao vi höres när jag känner för det.

Allt från tjocka brudar till surdeg

Kategori: Allmänt

Hej alla giraff hatare och alla andra nu är vi några idioter som har fått för oss att börja blogga utav nån konstig anledning.
Det blir väl lite "updates" under veckan och annat totalt onödigt skit. Puss Puss

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt