likeakamel

Seriöst äre så viktigt med rubrik?

Kategori: Allmänt

Tjaaaaa alla som faktiskt läser den här bloggen, sorry att vi har varit lika duktiga på att uppdatera som en kille utan händer är på att ge avrunkningar. Men ni har liksom inte gjort er värda vår uppmärksamhet, skoja såklart, ni är förmodligen snygga och snygghet ger jämt uppmärksamhet. och det där var inget skämt...det är så de är, haha.
Sen satt jag och tänkte på en sak här om dagen, varför i alla flygande kamelers namn döper man sin unge till Dick? Vad taskigt, för för eller senare kommer ju nån liten snor unga fatta att det betyder kuk på engelska och ah hur kul äre att bli kallad för kukskalle egentligen? det namnet är bara gjort för att man ska bli mobbad genom högstadiett. Fast endå rätt schysst att gå fram till nån dra sitt huvud mot nån axel och säga "känn dig ollad din gris slickande röv feja"
Ah det var allt från mig, en än gång förlåt för dålig uppdatering, ska faktiskt ta mig i påsen och sätta igång på riktigt nu. Juste snart komemr vi börja lägga upp bilder oxå, men eftersom vi inte är rika brudar som har system kameror lr turbo bra iphones så äre svårt att ta 500 bilder på sig själv och lägga upp så att killarna har nåt att dräggla över.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: